Vvs Projektering i Bålsta

VVS - Konsult i Mälardalen AB!

Behöver du professionell hjälp med Vvs Projektering?

Välkommen till VVS-Konsult Mälardalen AB. Är du på jakt efter en rörmokare som kan hjälpa dig med Vvs Projektering eller allt som har med VVS-arbeten att göra? Då har du kommit helt rätt. Vi har 30 års erfarenhet av värme, ventilation och sanitet och har sett trender komma och gå.

Projektering

Innan ett arbete måste man ta reda på vad som behöver göras och beräkna utfallet av detta. Detta görs genom olika analyser och modeller och vi arbetar i programmet MagiCad och i 3D för att få bästa resultat. Vi hjälper er vilka behov ni än må ha och arbetar tillsammans med dig för att få en så bra lösning som möjligt för just ditt projekt. Vi hjälper dig att ta reda på vad som behöver göras och hur det ska göras.

Genom att använda detta formulär accepterar du att VVS - Konsult i Mälardalen AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Vvs Projektering i Bålsta

Installation

Att installera nya system är inga problem för oss. Du kan få hjälp med vattenburen värme, radiatorer, byta panna eller kanske göra ett stambyte i ditt hus. Du kanske behöver byta en blandare i handfatet eller koppla in en bubbelpool, hos oss får du hjälp i både stort och smått. Du vet väl att om du tätar ditt hus med bättre fönster och dörrar så kan ventilationen behöva ses över så att det inte blir för tätt och möglar? Vi kan ventilation lika bra som rörinstallationer.

Våra tjänster

Vvs Projektering - VVS - Konsult i Mälardalen AB

Vvs Projektering

Rörmokeri - VVS - Konsult i Mälardalen AB

Rörmokeri

Rörinstallationer - VVS - Konsult i Mälardalen AB

Rörinstallationer

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Värmeoptimering

Du tänker väl på miljön? Det gör vi och därför kommer vi hem till dig för en kostnadsfri konsultation och tittar över ditt system med värme och allt vad det innebär. Det är dumt att elda för kråkorna och genom att värmeoptimera och ta till vara på spillväme kan så mycket som 30 % av värmekostnaderna sparas in. Du sparar pengar och energi, vilket är ett bra miljöval. Värmeoptimering ger dessutom en jämnare temperatur i hela huset.

VS-kalkyler

Vi hjälper både företag och privatpersoner med att räkna ut vad ett rörjobb kommer att kosta genom att göra en kalkyl på det hela. För att få fram kalkylerna använder vi oss av Wikells Sektionsdata och gör noggranna beräkningar för att du ska få en så realistisk uppfattning om kostnaden som möjligt. Hos oss kan du dessutom, som privatperson, använda dig av ROT-avdraget för att göra en skattereduktion på själva arbetskostnaden av det planerade arbetet.

Kontakta oss

Kontakta oss för mer information eller för att prata Vvs projektering och rörinstallationer. Vi åtar oss små arbeten, men också stora arbeten och med 30 års erfarenhet kan du känna dig trygg med att anlita oss. Ring eller mejla oss redan idag om du är på jakt efter en kunnig rörmokare!
Varmt välkommen!